avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modalitate anulare promisiune vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modalitate anulare promisiune vanzare-cumparare

Buna ziua.
Vreau sa anulez o promisiune de vanzare-cumparare la termenul stabilit in acte deoarece cumparatorul cere o prelungire fiindca nu are suma necesara . Ce pasi trebuie urmati pentru a face acest lucru la termenul stabilit in promisiune ?
Invocati nerespectarea termenului asumat de catre promitentul cumparator
buna ziua,
Veti putea invoca prevederile art. 1279 cod civil.
Va multumesc pentru raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare-cumparare characlan11 characlan11 Buna ziua.Am facut o promisiune sinalagmatica de vanzare cumparare pentru un garaj care este inclus pe CF-ul unui apartament.Pretul garajului a fost platit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare a unui ... Alexe Miclaus Alexe Miclaus Buna ziua. Am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare a unui imobil, printr-o chitanta de mana, avand doi martori. Am platit un avans, modic. Ulterior, ... (vezi toată discuția)