avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladire persoane handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladire persoane handicap

Va rog din suflet sa-mi raspundeti referitor la impozitul pe cladire si terenul aferent,(casa in care locuiesc parintii , cu domiciliu acolo) , daca este scutita de impozitul anual doar partea (tatalui) , celui cu handicap grav , sau si partea (1/2) mamei , mentionez ca pana anul curent asa a fost , dar am primit o recalculare...Va multumesc si astept si o sugestie ce se poate face in cazul in care asa este, pe mail : eugenflr@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 22 Mai 2016
Nu se datoreaza impozit/taxă pe clădiri pentru clădirea folosită ca domiciliu aflată în proprietatea sau coproprietatea persoanelor cu handicap grav sau accentuat și a persoanelor încadrate în gradul I de invaliditate, respectiv a reprezentanților legali ai minorilor cu handicap grav sau accentuat și ai minorilor încadrați în gradul I de invaliditate.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2016
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt o persoana cu handicap iar primăria mă scutește pentru jumătate din impozit BVLCNL BVLCNL Bună ziua. Sunt o persoana cu handicap iar primăria mă scutește doar de jumătate din impozit, pentru că este și soția coproprietar. Voiam să știu ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap cristid64 cristid64 Buna ziua! sunt persoana cu handicap grav si in urma cu o saptamana primaria orasului TARGU MURES mi-a trimis o scrisoare prin care ma anunta ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale persoana cu handicap accentuat trandanus trandanus buna ziua.doresc sa stiu daca sunt scutit de impozitul pe teren si casa (fiind persoana cu handicap accentuat ) si in ce procent. nu inteleg notiunea de ... (vezi toată discuția)