avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel civil

Am depus cerere de apel / recurs intr-un dosar de anulare proces verbal la Judecatoria Sinaia si am primit o adresa de la Tribunalul Prahova in care mi se cere sa achit taxa de timpru de 20 lei si in NOTA sa precizez fara echivoc calea de atac pronuntata si sa timbrez cererea de apel. As dori sa imi spuneti ce trebuie sa fac.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:55, 24 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
depun apelul la noua instanta (tribunalul Prahova)?
Conform art.471(1)NCPC"Apelul si, cand este cazul, motivele de apel se depun la instanta a carei hotarare se ataca,sub sanctiunea nulitatii".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model recurs Vasilica2003 Vasilica2003 Buna seara, Intrebarea 1: Apel sau recurs este acelasi lucru? In sentinta scrie \\" cu drept de apel in 10 zile de la comunicare\\" ! Intrebarea 2:Apel ... (vezi toată discuția)
Cui se adreseazã cererea de recurs ºi în ce cont plãtesc taxa judiciarã de timbru? 28lacra 28lacra In cazul in care am avut o actiune in prima instanta la tribunal (pe vechiul cod) va rog sa-mi spuneti catre cine formulez cererea de recurs (Presedintelui ... (vezi toată discuția)
Recurs extraordinar (cai extraordinare de atac) cocagh cocagh Am avut pe rol un proces in contencios administrativ. La tribunal a fost respinsa cauza prin exceptia de tardivitate. Am facut apel cerand judecarea in lipsa. ... (vezi toată discuția)