avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Referitor prev. art. 9 din Legea nr. 112/1995 - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Referitor prev. art. 9 din Legea nr. 112/1995 - cumparare apartamente de catre chiriasi

Referitor la prevederile art. 9 din Legea nr. 112/1995 - cumparare apartamente de catre chiriasi, va rog sa ma sprijiniti in clarificarea faptului daca acest act normativ prevedea/ sau a prevazut si posibilitatea achizitionarii in afara locuintei/apartamentului si a terenului situat sub constructie, sau nu ? !

Respectivul articol[art. 9 ! ] din legea indicata mai sus, nu specifica in mod clar acest aspect, iar o serie de avocati pe care I-am abordat in acest sens nu au stiut ce raspuns sa-mi dea ! Serios !

Aflandu-ma in toiul unei tranzactii raspunsul dvs. bine documentat in sensul prevederilor legale m-ar ajuta foarte mult atat in clarificarea unor aspecte apparent neobservabile cat si in finalizarea tranzactiei mentionate !

Cu stima ,

EUI

Alte discuții în legătură

Legea 112 "vesnica" wirtej wirtej am in fata un extras de CF care la sarcini nu are mentionat nimic(o parte dintrun imobil, un ap.).notarul cere contractul de vinzare si observa ca imobilul a ... (vezi toată discuția)
Legea 112 din 1995 rahovei rahovei buna ziua.locuiesc de 6 ani intr-o locuinta nationalizata si doresc sa o cumpar dar cei de la primarie mi-au spus ca nu am dreptul sa cumpar locuinta deoarece ... (vezi toată discuția)
Legea 112/1995 Adeea Adeea buna ziua. Am si eu o problema cam mare. Am un apartament nationalizat 112/1995 vrem sa-l cumparam ca apoi sa-l vindem sa ne mutam la curte. Legea in sine ... (vezi toată discuția)