nulitatea unui act juridic are legatura cu contestatia deciziei directiei de sanatate?
art. 673 (1) din Legea 95/2002 “în cazul în care asigurătorul sau oricare dintre părţile implicate nu este de acord cu decizia Comisiei, o poate contesta la instanţa de judecată competentă, în termen de 15 zile de la data comunicării deciziei”
apoi am cautat un model si am gasit la adresa aceasta:
[ link extern ]
si la punctul 133 am gasit model speta nulitatea unui act juridic
exista legatura intre aceasta speta si contestatia deciziei directiei de sanatate sau bat campii? :)
Modelul spetei nulitatea actului juridic zice ca are sediul materiei in
art. 1246-1265, art. 1635-1647, art. 2529 din CC, si
art. 148-151, art. 192, art. 194-195 din CPC,
iar eu am obiectivat ca...
In fapt prin incalcarea atributiilor de serviciu, membrii Comisiei de monitorizare şi competenţă profesională pentru cazurile de malpraxis din cadrul Directia de Sanatate Publica x au incalcat contractul administrativ cu statul sau cu cetatenii, constituit moral prin juramantul depus si material prin contractul individual de munca, motiv pentru care unt aplicabile prevederile Sectiunii 4 din Codul Civil sau art. 1246-1265 din Codul Civil privind nulitatea contractului
Datoria de serviciu si obligatia restituirii serviciilor cu care este investit functionarul public sau personalul contractual in schimbul remuneratiei si alte beneficii este evidentiata prin Titlul VII Capitolele 1-2 din Codul Civil, prin care se impune repunerea partilor inaintea anularii actului juridic
Care e speta corecta daca aceasta nu este?