avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozitare salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozitare salariu

Buna seara! De curand(1,5 luni),m-am angajat cu jumatate de norma si cu salariul minim pe economie. Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Din ce stiu eu,salariul minim pe economie a fost 1050ron si din luna Mai s-a facut 1250ron. Din sumele astea,aproximativ 250 ron sunt contributiile catre stat care se retin din salariu. In afara de suma asta,angajatorul mai plateste ceva in plus ptr. mine la stat sau astia sunt toti banii platiti catre stat? Intreb asta ptr ca mi-ar iesi un impozit catre stat cam de 500ron pe luna,conform angajatorului. In calculele mele,suma la jumatate de norma ar fi fost undeva la 130ron. Gresesc in ce am zis pana acum? Va rog sa-mi ziceti cat insumeaza contributia pe luna catre stat din salariu minim pe economie(tot ce se plateste dintr-un salariu:sanatate;impozit pe venit;somaj;...). Va multumesc!O seara buna!

Alte discuții în legătură

Care este cuantumul contributiilor salariale stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea:am lucrat cu carte de munca din 2004 si pana in aprilie 2009 cu norma intreaga , iar din aprilie ... (vezi toată discuția)
Plata contributii miguelanhel miguelanhel sunt angajat cu salariul minim pe economie 1450 ron. salar net primesc lunar 2000 ron . Angajatorul imi spune ca el imi plateste ca si contributii la stat ... (vezi toată discuția)
Carte de munca luciana1985 luciana1985 as dorii sa stiu cat plateste un angajator pt cartea de munca la un salariu minim pe economie.....va multumesc!!!! (vezi toată discuția)