avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul medical.
Am fost angajata in anul 2015 in cadrul unui spital, si am beneficiat de mai multe concedii medicale cu o durata totala de 63 de zile.
Din ianuarie 2016 am lucrat in cadrul altui spital, de asemenea beneficiind cu concedii medicale pe luna martie de 20 de zile, iar pe luna aprilie de 24 zile.
Doamna de la salarizare a intimpinat probleme la ITM, i s-a spus ca depasesc 90zile/an si am nevoie de avizul medicului expert.
Ce nu inteleg, este faptul ca nu am depasit 90zile/an.. ci am beneficiat de 63 de zile pe anul 2015, iar pe anul 2016 cu tot cu concediile de pe aprilie, de care as avea nevoie de avizul medicului expert ar fi 44zile. Nu inteleg de ce nu s-ar aproba, s-a modificat legea privind concediile medicale?
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: miriamcovalschi , utilizator 17:59, 24 Mai 2016
Va multumesc foarte mult, pentru explicatiile detaliate si clare pe care mi le-ati oferit dumneavoastra.
Am inteles acum exact cum este situatia cu concediile medicale.
Mii de multumiri, va doresc o zi frumoasa si numai bine.
Cu stima, Miriam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm -cod03 elisabeta05 elisabeta05 Am 99 zile CM-cod 03,diagnostic 932,ultimele17 zile CM,fiind date ca urmare a unei operatii leziune menisc,iar medicul specialist spune ca ar trebui sa mai ... (vezi toată discuția)
Continuare cu c.m. cod 12 (tuberculoza) mateiadriana mateiadriana Buna ziua , am un salariat cate a beneficiat de C.M. cod 12 timp de 90 de zile si vine in continuare cu C.M. cod 12 (tuberculoza) ,pentru tuberculoza mai ... (vezi toată discuția)
Concediu medical elicrist elicrist Buna ziua -Sufar de o boala cronica -am CM din luna februarie 2015 pana in prezent(178zile) doctorul mi-a spus ca-mi trimite dosarul la Bucuresti pentru inca 3 ... (vezi toată discuția)