avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa sistem real - registru evid fiscala si deducere ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa sistem real - registru evid fiscala si deducere cazare

Buna seara, Voi intra direct in subiecte :
1.Registrul de evidenta fiscala trebuia cumparat de la Finante in 2015 si completat pt. tot anul 2015? Daca da, cine nu il are sau nu a stiut ca trebuie sa il aiba va fi sanctionat?
2.Care este valoarea deductibila pentru cazarea fara documente justificative - ca la institutiile de stat - adica 45 lei - sau nu exista o limita de deductibilitate la PFA asa cum este pentru diurna (2,5 din diurna de 17 lei/zi la institutii de stat)?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de delegare aveno aveno HG 1860/2006 reglementeaza cheltuielile de delegare pentru personalul institutiilor publice. Astfel ca si diurnal diurna pentru anul 2015 17 lei pe zi. iar ... (vezi toată discuția)
Decontare deplasare in strainatate pfa break_noon break_noon Sunt PFA, si am contract cu o firma din Germania. Cei de acolo imi cer, mai mult sau mai putin regulat (o data la 1-2 luni) sa merg la ei, pentru discutii ... (vezi toată discuția)
Valoare diurna pentru un pfa zinas zinas buna ziua! detin un pfa si m-ar interesa sa stiu cat este diurna legala pentru deplasari in afara orasului.multumesc (vezi toată discuția)