avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Exista legislatie pentru protejarea de poluarea fonica ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Exista legislatie pentru protejarea de poluarea fonica in cazul trenurilor?

Buna ziua,

Locuiesc in cartierul Pajura (Bucuresti). Prin apropierea blocurilor (in unele locuri la mai putin de 100m) trece calea ferata.
Intrebarea mea este daca trenurile au voie sa emita semnale acustice foarte prelungite, (parca s-ar juca)indiferent de ora? (Daca tot deranjaza cand trece de ce sa nu tiuie)
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Am circulat pe prelungirea ghencea spre centura, când sa traversez ... Petre1961 Petre1961 Am circulat pe Prelungirea Ghencea spre centura ,când sa traversez trecerea de cale ferata lucrătorul CFR al coborât bariera si am întrat în ea spărgând ... (vezi toată discuția)
Poluare fonica din cauza trenului IoanCiocanea IoanCiocanea Buna ziua. Locuiesc in Sibiu, in apropiere de calea ferata. Nu ma deranjeaza zgomotul facut de tren in conditii \"normale\" de circulatie. Ma deranjeaza unii ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea politiei dincabogdan dincabogdan buna seara in urma cu 3 zile...la o razie a politiei rutiere am fost surprins trecand peste o cale ferata semnalizata dar foarte slab atat cu semnale ... (vezi toată discuția)