Am o hotarare judecatoreasca executorie si as dori sa aflu ce se intampla daca paratul nu o respecta.Am castigat in instanta un proces de ordonanta presedintiala pentru suplinirea acordului de iesire din tara a minorului si predarea pasaportului minorului de catre parat.Instanta imi suplineste acordul pt iesirea minoului din tara,dar ce se intampla daca paratul nu imi preda pasaportul minorului chiar daca hotararea judecatoreasca il obliga?
Nu mi s-a admis si cererea de a obliga celaltalt parinte sa vina sa facem alt pasaport minorului si nici suplinirea acordului celuilalt parinte pentru a face alt pasaport minorului,doar predarea pasaportului existent,de catre celalalt parinte.Tocmai aceasta este problema: Daca nu vrea sa il predea nici mie si nici executorului?ce ramane de facut atunci?
Plangere penala. In plus, din cate stiu, daca aveti decizie pentru suplinire acordului de iesire din tara cei de la pasapoarte va elibereaza doar dumneavoastra pasaport. Nu mai e nevoie de acordul celuilalt parinte.