avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere daune morale si materiale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere daune morale si materiale

Timp de 4 ani o persoana este tarata prin Judecatorii si Tribunale, in calitate de parat, in diverese procese civile avand ca si cauze evacuarea si revendicarea imobiliara. Persoana (parat) castiga in fiecare instanta in care este chemata acordandu-i-se si cheltuielile de judecata cerute (onorariu avocat). Pentru faptul ca in toti acesti ani paratul a investit timp, nervi, bani, stres....in toate aceste procese in care a avut castig de cauza, acuzatiile impotriva lui dovedindu-se nefondate, poate cere in plus, pe langa cheltuieli de judecata, daune morale si materiale?

Alte discuții în legătură

Fond funciar / granituire , revendicare laura lora laura lora Am castigat un proces cu obiectul cauzei - granituire și revendicare , mi s-a admis si cererea de investire cu formula executorie a sentintei civile ... (vezi toată discuția)
Acuzatii mincinoase egv egv Am o persoana care ma dat in judecata pentru anumite fapte (in legatura cu pamantul care-l detin de la parinti) ce nu au nici o legatura cu realitatea . In ... (vezi toată discuția)
Pretentii inabledea inabledea sunt Ileana si as dori sa ma lamuriti. In urma unui proces am castigat 73.000 lei cheltuieli de judecata. Adversarii au facut recurs sa mi se caseze sentinta ... (vezi toată discuția)