avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acuzatii mincinoase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acuzatii mincinoase

Am o persoana care ma dat in judecata pentru anumite fapte (in legatura cu pamantul care-l detin de la parinti) ce nu au nici o legatura cu realitatea . In prima instanta am castigat procesul si a facut recurs ,am doi ani de zile decand ma poarta prin tribunale cu acuzatii nefondate .
Ce daune pot sa-i cer in instanta pentru acuzatii neadevarate ?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:38, 22 Noiembrie 2013
Puteti solicita ca si cheltuieli de judecata onorariu avocat,onorariu expert,contravaloarea cheltuieli transport,cu daunele nu aveti sanse prea mari ca sa nu spun ca nu aveti deloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere daune morale si materiale Wal99 Wal99 Timp de 4 ani o persoana este tarata prin Judecatorii si Tribunale, in calitate de parat, in diverese procese civile avand ca si cauze evacuarea si ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez cheltuielile de judecata? Carmen.D Carmen.D O banca m-a dat in judecata pentru daune sub motiv de nerespectarea obligatiilor de garant. Am castigat procesul in faza de fond. Banca a declarat apel, dar ... (vezi toată discuția)
Firma responsabilă nu vrea să plătească daunele cauzate de o avarie la rețeaua de apă potabilă nerezolvată la timp, deși a pierdut și apelul. pot face recurs? byiutzis byiutzis Buna ziua, Sa va expun pe scurt cazul parintilor mei. In ianuarie 2017 s-a produs sub strada unde locuiesc parintii mei o avarie la reteaua de apa potabila.. ... (vezi toată discuția)