sunt Ileana si as dori sa ma lamuriti. In urma unui proces am castigat 73.000 lei cheltuieli de judecata. Adversarii au facut recurs sa mi se caseze sentinta ,eu am facut recurs in sensul ca am cerut si radierea din CF,si rejudecarea ( adica completarea sentintei ,deoarece sa anulat intabulatia dar judecatorul de fond nu a dispus si radierea ) deci 2 recursuri. Culmea , sau admis amandoua recursurile adica la rejudecare cea ce am cerut eu. dar sau admis amandoua recursurile. Ce poate fi aici ? va rog sa ma lamuriti . Va multumesc
adica cum se poate sa se admita amandoua recursurile ? eu am cerut rejudecarea ,iar ei au cerut sa se caseze sentinta judecatoriei, si nu au dorit rejudecarea.
se trimite cauza la rejudecare ,adica se rejudeca tot de la inceput ? sau doar ce sa cerut de mine la rejudecare? instanta de recurs poate sa dispuna altceva la rejudecare ,decat ce sa cerut ? va multumesc
mentionez ca la mine a fost un caz dificil , adica adversarii mei in urma cu 6 ani au chemat in instanta 35 de morti proprietari printre care si bunicul meu.au trecut vreo 6 luni de zile si am aflat de fapta vecinului. Ne-a tarat prin diferite procese penale si civile si toate le-a castigat el. Am actionat si noi in judecata cu Contestatie in anulare si dupa 6 ani am castigat procesul adica sa destabulat si ne-a admis pretentii si daune morale in suma de 73.000 lei ( avem chitante si tot pentru a dovedi ) pentru asta au facut ei recurs , pentru baniii mei pe care trebuiesc sa mi dea inapoi .
Repunere pe rol
ADIJ
Se poate repune pe rol o cauza solutionata printr-o hotarare irevocabila care a fost ulterior atacata cu contestatie in anulare admisa, caz in care hotararea ... (vezi toată discuția)