avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contencios administrativ si fiscal - cate recursuri se ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contencios administrativ si fiscal - cate recursuri se pot face?

in urma cu ceva timp am cumparat un cap tractor din germania si am platit taxa de inscriere in romania de 12000 lei!ulterior,informandu-ma mai mult,am dat in judecata pt recuperare taxa si am castigat de mai multe ori insa ei tot fac recurs si as vrea sa stiu cate recursuri mai pot ei face sau pana cand??mentionez ca am castigat cam de 3 ori pana acum(3 procese)si ei au tot facut recurs!va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 15:07, 3 Decembrie 2011
Recursul se poate exercita o singura data de catre partea nemultumita de solutia pronuntata la instanta de fond. Bineinteles exista si varianta (putin probabila in spete de acest fel) ca instanta de recurs sa caseze hotararea instantei de fond si sa trimita spre rejudecare. Dupa rejudecare si pronuntarea unei noi solutii de catre instanta de fond, partile au deschise din nou dreptul de a exercita calea de atac a recursului. Cand spuneti ca ati castigat de mai multe ori, probabil va referiti la faptul ca ati formulat mai multe actiuni, cu privire la mai multe autoturisme. In rest, este destul de simplu: nu puteti castiga decat de doua ori. Prima data la fond prin admiterea actiunii si a doua oara in recurs prin respingerea recursului formulat de catre AFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii inabledea inabledea sunt Ileana si as dori sa ma lamuriti. In urma unui proces am castigat 73.000 lei cheltuieli de judecata. Adversarii au facut recurs sa mi se caseze sentinta ... (vezi toată discuția)
Rejudecare propunere de arestare preventiva ayahuasca ayahuasca credeti ca este posibil ca o instanta de recurs, care solutioneaza recursul inculpatului impotriva incheierii instantei de fond prin care s-a dispus arestarea ... (vezi toată discuția)
Am pierdut de doua ori, vreau sa fac o noua cerere danuza_dodo danuza_dodo Buna seara. Am achizitionat in octombrie 2008 un autoturism din Germania pt care am achitat taxa de inmatric 2000 euro, in baza OUG 50/2008. Am contestat plata ... (vezi toată discuția)