intr-un proces (contestatie in anulare)cu un singur termen ,avand in vedere ca nu am solicitat cheltuieli de judecata prin intampinare ,mai pot solicita cheltuielile de judecata prin concluzii scrise?.Instanta a amanat pronuntarea o saptamana pt. depunere de concluzii scrise.
Multumesc frumos pt raspuns si v-as mai deranja cu o intrebare :avand in vedere ca instanta de recurs mi-a admis recursul si a desfiintat in intregime hotararea instantei de fond fara insa sa-mi acorde cheltuielile de judecata(nu-mi amintesc daca le-am cerut),pot sa le cer acum in concluziile scrise la contestatia in anulare?
pai daca a desfiintat hotararea inseamna ca a desfiintat-o in totalitate inclusiv cu privire la cheltuielile de judecata.
daca a casat sentinta si a trimis-o spre rejudecare e altceva.
Hotararea a fost desfiintata in totalitate in recurs dar pe fond instanta ma obligase la plata cheltuielilor de judecata a partii adverse .Acum n-ar trebui partea adversa sa fie obligata sa-mi plateasca inclusiv cheltuielile din prima instanta avand in vedere ca mie mi-a fost admis recursul iar partii adverse i-a fost respinsa contestatia in anulare?
Repunere pe rol
ADIJ
Se poate repune pe rol o cauza solutionata printr-o hotarare irevocabila care a fost ulterior atacata cu contestatie in anulare admisa, caz in care hotararea ... (vezi toată discuția)