avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

intr-un proces (contestatie in anulare)cu un singur termen ,avand in vedere ca nu am solicitat cheltuieli de judecata prin intampinare ,mai pot solicita cheltuielile de judecata prin concluzii scrise?.Instanta a amanat pronuntarea o saptamana pt. depunere de concluzii scrise.
Cel mai recent răspuns: moraru alexandru , utilizator 10:28, 22 Mai 2010
Solicitati si cheltuieli de judecata in cadrul concluziilor scrise.
Multumesc frumos pt raspuns si v-as mai deranja cu o intrebare :avand in vedere ca instanta de recurs mi-a admis recursul si a desfiintat in intregime hotararea instantei de fond fara insa sa-mi acorde cheltuielile de judecata(nu-mi amintesc daca le-am cerut),pot sa le cer acum in concluziile scrise la contestatia in anulare?
pai daca a desfiintat hotararea inseamna ca a desfiintat-o in totalitate inclusiv cu privire la cheltuielile de judecata.
daca a casat sentinta si a trimis-o spre rejudecare e altceva.
Hotararea a fost desfiintata in totalitate in recurs dar pe fond instanta ma obligase la plata cheltuielilor de judecata a partii adverse .Acum n-ar trebui partea adversa sa fie obligata sa-mi plateasca inclusiv cheltuielile din prima instanta avand in vedere ca mie mi-a fost admis recursul iar partii adverse i-a fost respinsa contestatia in anulare?
Daca nu ati solicitat cheltuieli de judecata , instanta nu va acorda din oficiu aceste cheltuieli....

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol ADIJ ADIJ Se poate repune pe rol o cauza solutionata printr-o hotarare irevocabila care a fost ulterior atacata cu contestatie in anulare admisa, caz in care hotararea ... (vezi toată discuția)
Recurs.nulitate recurs. nedepunerea de concluzii scrise de catre avocat pe recurs ContSters267790 ContSters267790 am exercitat recurs la o decizie din apel. la primiul termen instanta din oficiu a invocat si prorogat discutia pe exceptia nulitatii recursului cum ca ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pe cale separata pentru procesul pe fond DragosVoicu DragosVoicu Bună ziua, Vă rog să mă ajutaţi cu o lămurire la următoarea problemă. Am câştigat un proces la instanţa de fond şi nu am solicitat la momentul ... (vezi toată discuția)