avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... alegri locale
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

alegri locale

Buna ziua,am fost desemnat presedinte la o sectie de votare iar cumnata mea candideaza pentru un post de consilier este posibil sa nu am dreptul de a fi presedinte,multumesc.
Cel mai recent răspuns: vasilica53 , utilizator 10:59, 25 Mai 2016
Dpdv al meu..este ok. Aveti dreptul atat timp cat fiecare isi desfasoara activitatea legal. Nu cred ca aveti de suferit.
Daca s-ar semnala o problema inseamna ca nu ar mai trebui sa candideze nimeni :))

O zi buna.
in lege este vorba despre afini si s-a facut contestatie pana la ce grad de afinitate este vb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocarea presedintelui sectie de votare zolimaier zolimaier Buna ziua, Situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: am fost numit definitiv in functia de presedinte al unei sectii de votare, iar joi (31.05.2012) am ... (vezi toată discuția)
Din comisia de votare pot face parte rude de gr. i sau ii cu candidatii de pe listele electorale? dolhanmaricica dolhanmaricica Buna ziua, Doresc sa ma imformez daca din comisia de votare pot face parte rude de gr.I-II cu candidatii de pe listele electorale(primari,consilieri ... (vezi toată discuția)
Membrii in comisie la alegerile locale 2012 ionev ionev Se poate sa ma lamauriti si pe mine!!! Este posibil ca in cadrul unei comisii de vot sa participe doi frati, unul presedinte de comisie iar celalalt membru de ... (vezi toată discuția)