avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatia de instalare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatia de instalare

un cadru didactic angajat in septembrie 2013 cu data de 01, calificat nu a beneficiat de indemnizatia de instalare, acum la inceputul anului 2016 a depus la secretariat cerere privind acordarea de indemnizatie de instalare. Cadrul didactic a terminat studiile in anul 2013 si este incadrata din primul an dupa terminarea studiilor si pana in prezent la unitatea noastra scolara. Beneficiaza sau nu indemnizatie de instalare, legea prevede in primul an, daca nu a beneficiat atunci poate primi acum?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 27 Mai 2016
La încadrarea într-o unitate din alta localitate decât cea de domiciliu, în primul an de activitate după absolvirea studiilor, personalul de specialitate beneficiază de o indemnizaţie de instalare echivalenta cu un salariu de bază corespunzător funcţiei, gradului sau treptei profesionale în care urmează a fi încadrat.

Parerea mea este ca, trebuia solicitata in primul an de activitate dupa absolvirea studiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie instalare - profesor aquaman aquaman Buna ziua, As dori, daca puteti, sa ma lamuriti cu o problema: se mai acorda indemnizatie de instalare pentru profesorii incadrati intr-o alta localitate ... (vezi toată discuția)
Cuantumul indemnizatiei de instalare Ion101 Ion101 Valoarea indemnizatiei de instalare este cea a unui salariu de baza la momentul depunerii cererii sau in luna acordarii acelei sume sau la alegerea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de instalare Ion101 Ion101 Am inteles ca prima de instalare este egala cu un salariu de baza si ca valoarea salariului de baza in acest caz este egala cu un salariu de incadrare. Este ... (vezi toată discuția)