avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Monitorizare video condominu pentru vandalizare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Monitorizare video condominu pentru vandalizare autovehicul in parcare privata

Buna ziua.

Va rog frumos sa-mi spuneti daca este legal sa amplasez o camera video in infra-rosu in interiorul autoturismului personal, este a treia oara cand imi gasesc masina zgariata in parcare.
Mentionez ca parcarea este privata, este un mic complex rezidential, spatiul este privat dar nemarcat ca atare (Atentie Proprietate Privata, etc.).
Am citit despre legea datelor cu caracter personal, asociatia de proprietari nu vrea sa instalam camere video cu o firma autorizata, iar eu sunt afectat, platesc CASCO etc. Vreau sa vad cine imi provoaca asemenea pagube, toate s-au petrecut noaptea, locul e foarte slab iluminat.
O astfel de inregistrare poate fi admisa ca proba la politie si eventual in instanta, in cazul in care voi identifica faptasul ?
Este vorba de o inregistrare locala, perimetrala autovehiculului, pentru a putea surprinde faptasul, o instalez doar noaptea.
Nu cred ca invadez intimitatea cuiva, nu pot repara masina la infinit.

Va multumesc.
George

Alte discuții în legătură

Cauciuc taiat TinnedKitten TinnedKitten Buna ziua. Ce se intampla in cazul in care imi sunt cauciucurile taiate (masina fiind pe locul meu de parcare), dar nu am inregistrare video sau fotografii ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru distrugere - zgariat masina urgent dino1985ice dino1985ice Buna seara , As dori sa ma ajutati si pe mine cu cateva saturi legate de o plangere penala facuta unui vecin care mi-a zgariat masina.Va prezint mai jos ... (vezi toată discuția)
Mi-a zgariat masina proba video pls reply lesamourai lesamourai Buna ziua , Am gasit masina parcata regulamentar zgariata dintr-un capat pana in altul (mentionez ca masina este a parintilor nu a mea). Din prima am banuit ... (vezi toată discuția)