avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie cu poprire pe salariu si conturi banci
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie cu poprire pe salariu si conturi banci

Buna ziua. Am primit o somatie cu antetul Biroul Executorilor Judecatoresti Asociati (......) pentru poprire pe salariu si conturi in banci, anexat si o Incheiere Civila de la Judecatorie la care eu nu nu am fost citat. In Somatie scrie ca figurez cu un debit de 2 287 lei plus cheltuieli de executare silita 1 184 lei. Debitul figureaza la un contract de credit din 29.04.2005 la o banca care nu cred ca mai exista de multi ani.Eu la aceea data de 29.04.2005 am achizitionat un telefon mobil in rate lunare (doar cu buletinul cum a fost atunci) si mi sa inmanat si un card care nu l-am folosit niciodata.Ratele le am platit si nu am avut probleme pana in ziua de azi.Anul trecut m-am imbolnavit de cancer urmand chimioterapia si radioterapia fiind in concediu medical continuu de atunci .Salariul meu e doar plata pe concediul medical care se termina acum in luna iunie.Va rog sa-mi spune-ti ce cale legala sa urmez in timpul care mia ramas de viata si daca aceasta nu sa prescris din 2005 si pana azi.Va multumesc .
Multă sănătate,

Indemnizația de concediu nu este urmăribilă silit. Aveți 15 zile să faceți contestație la executare și să invocați prescripția.
Multumesc pentru raspuns. Eu sunt din Timisoara, Trebuie sa apelez la un avocat sa intemeieze aceasta cerere caci pana acum nu am avut interactiuni cu nici un Tribunal. Inca o data multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar executare banca prin bej ionuti ionuti Buna ziua, cumnata mea a obtinut de la o banca in 2011un credit, la care a platit rate pana in septembrie 2012 cand a ramas fara loc de munca. In luna ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neplatit!!! bgrs81 bgrs81 Buna ziua.Am tot consultat internetul si cam toata lumea spune acelasi lucru , nu stiu ce sa fac daca ma poate ajuta cineva. Povestea mea incepe asa...in anul ... (vezi toată discuția)
Se mai poate cere executarea silita sau s-a prescris? narcisa_salbatica narcisa_salbatica Un credit contractat in 2008, achitat la zi pana in octombrie 2009 (ultima rata achitata)... pe parcursul acestei perioade, 2 somatii de plata, identice (doar ... (vezi toată discuția)