avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... MARCA - CERTIFICAT DE GARANTIE SI CALITATE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

MARCA - CERTIFICAT DE GARANTIE SI CALITATE

DETIN O FIRMA CARE COMERCIALIZEAZA TABLA DE ACOPERIS , NU PRODUC DOAR COMERCIALIZEZ, REPREZINT ZONAL 4 FIRME PRODUCATOARE . FIRMELE PRODUCATOARE IMI ELIBEREAZA LA FIECARE LIVRARE UN CERTIFICAT DE CALITATE SI GARANTIE. LA VANZARE POT ELIBERA CERIFICAT DE CALITATE SI GARANTIE SUB NUME PROPRIU STAMPILAT DE CATRE MINE(PE BAZA CERTIFICATULUI ELIBERAT DE PRODUCATOR) ???
Cel mai recent răspuns: danolteanu , utilizator 15:31, 27 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o nelamurire in legatura cu garantia pentru urmatoarea ... Stefan91219 Stefan91219 Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu garantia pentru urmatoarea lucrare: Schimbare eternit cu tabla fara a se modifica structura sau forma ... (vezi toată discuția)
Anexa produse periculoase itm bastti bastti Buna Un magazin care comercializeaza antigel,solutie parbriz,lichid de frana,alcool etilic ,trebuie sa depuna o adresa la registratura ITM ? Unde gasesc un ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am cumparat un sistem acoperis (tabla stil tigla ... Buriladan Buriladan Buna seara ! Am cumparat un sistem acoperis (tabla stil tigla ) de la o firma din Pitesti cu o garantie de 20 de ani pentru vopsea si rugina , certificatul de ... (vezi toată discuția)