avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara ! Am cumparat un sistem acoperis (tabla ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara ! Am cumparat un sistem acoperis (tabla stil tigla ...

Buna seara ! Am cumparat un sistem acoperis (tabla stil tigla ) de la o firma din Pitesti cu o garantie de 20 de ani pentru vopsea si rugina , certificatul de garantie fiind oferit de firma care produce tabla ( alta decat firma care vinde produsul ) . Dupa nici 7 ani vopseaua se exfoliaza iar eu sunt pasat de la vanzator la producator si ambii refuza sa imi dea garantia invocand tot felul de motive . Ce e de facut ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 22:16, 21 Septembrie 2023
Trebuie sa formulați o notificare prin intermediul unui avocat și sa le solicitati acoperirea costurilor generate de cost produs+manopera aferenta.
De regula, în astfel de situații, garanția nu acoperă decolorarea produsului însă exfolierea reprezinta un defect de producție care este acoperit de garanție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)
Despagubire dupa furtuna Jabbarom Jabbarom In urma unei furtuni puternice(Deva, 26 august, 2013), acoperisul de tabla de pe blocul vecin a fost purtat de vant pe acoperisul izolat proaspat(cu acte, prin ... (vezi toată discuția)
Garantie incaltaminte 30 sau 60 zile cyan cyan Legea 449/2003 Art. 17. - Consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate [b]în termen de două luni de la data la care a ... (vezi toată discuția)