avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu munca

Buna ziua.Am o hotarire definitiva pentru recuperarea salariilor restante din data de 25.04 .2016 .Am facut cerere la angajator sa puna in aplicare hotarirea judecatoreasca dar a refuzat .Din data de 24.05.2016.adm.societati a deschis la tribunal procedura de faliment.Intrebare?In baza hotaririi pe care o am anterior declansari proceduri de faliment mai pot face plingere penala prealabila pentru nepunerea in aplicare a hotaririi judecatoresti?
Cel mai recent răspuns: redinciucconstantin , utilizator 17:59, 27 Mai 2016
Puteti depune plangere penala impotriva angajatorului , chiar daca a depus cerere de deschidere a procedurii de faliment..
Multumesc de raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala prealabila redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.Am o decizie definitiva privind un litigiu de munca in care am obtinut plata salarilor restante si care nu sa pus in executare nici dupa cele 15 zile ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca, castigate in instanta elisa_2000 elisa_2000 In instanta am castigat plata drepturilor salariale neplatite de angajator ( a vandut un punct de lucru al societatii , am plecat in somaj fara a ni se plati ... (vezi toată discuția)
Plangere penala sonia54 sonia54 Pentru nepunerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti, impotriva cui declansez plangerea penala: a societatii, sau a directorului societatii ? (vezi toată discuția)