avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... A clasa sau a nu clasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

A clasa sau a nu clasa

Din practica dvs., aveti cazuri cand parchetul s-a indreptat impotriva politiei?
La mine au pus in propunerea de clasare niste minciuni colosale si ma gandesc daca sa ma agit a le demola sau se acopera unii pe altii si ma agit cu timp, bani, energie, degeaba.

Cu stima!

Multumesc/.
Cel mai recent răspuns: Sever Simion , Consultant resurse umane 20:09, 29 Mai 2016
Eu nu cunosc niciun caz din ceea ce v-ar interesa.
Procurorul insa oricum analizeaza independent referatul politiei.
De multe ori nici politia nu stie ce va decide procurorul.
Domnule avocat Lascoschi, am o stima deosebita pentru dvs. cat si pentru dl. avocat Razvan Patrascu si Dl, Avocat Simion.

Situatia pe scurt e asa: sectia de politie deranjata ca le-am deranjat golanii interlopi cu plangerile mele si cererile de interventie, s-au gandit sa ma lucreze in andrele. Orice petitie trimiteam prin care ma plangeam de ceea ce fac acesti golani, ei o transformau fara drept in plangere penala si ma chemau la audiere si ma puneau obligatoriu sa semnez acel formular.

Eu am ripostat si am cerut sa se scrie ca NU sunt decat petitii si ca nu au caracter de penal si ca nu doresc penal insa ei avea un plan bine gandit ca sa le las acolitii in pace si vointa mea nu a contat, am fost obligat sa semnez tabelele lor de declaratii penale.

Cand am facut plangere pentru ca un tigan protejat care m-a amenintat cu bataia (am depus probe - martori si inregistrare audio video de buna calitate) si a pus caini periculosi pe mine, politia a scris in referat catre parchet pentru clasare ca eu as fi facut zeci de plangeri penale (minciuna) si m-au descris intentionat ca pe un reclamagiu.

Procurorul desi nu era asta treaba lui ci sa judece pe caz, s-a tinut de ce a scris un tablagiu fara scoala din sectia de politie (suparat si ala pe mine ca l-am reclamat ca nu face treaba si ca tine cu golanii) si fara nici o jena a copiat ce a scris ala si, mai mult de atat, m-a pus sa platesc cheltuieli judiciare mari. Deci, victima a fost pedepsita. Ca sa imi inchida gura!!!

Cat despre amenintare... acest procuror a scris ca .... "persoana reclamata se saturase de reclamatiile mele si de aceea m-a amenintat cu bataia" ("te bat pana te c... pe tine" se aude si se vede clar pe inregistrare).

Asa dreptate!! Ce ziceti???

Nici in filme nu ati mai vazut asa mizerie.
Acum ca v-am zis povestea, credeti ca are rost sa ma bat cu ei cand e evident ca nu sunt corecti?

Ma gandeam sa incerc la procurorul general si la CSM.
Multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare dosar penal KLTM KLTM Pe fata, politia favorizeaza un golan fara ocupatie la vedere care de doua ori m-a amenintat cu moartea. Desi era o urgenta, de un an nu am fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Despre abuzuri in plangeri la judecatorie KLTM KLTM Am facut o plangere prin care contest o ordonanta a unui procuror prin care am fost transformat din persoana vatamata in delincvent si pus la plata cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea repetata Sever Simion Sever Simion Aseara am fost din nou amenintat cu moartea la mine acasa, a alergat dupa mine, a vrut sa ma bata, m-a injurat si amenintat cu bataia de catre un golan care si ... (vezi toată discuția)