avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare cu moartea repetata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare cu moartea repetata

Aseara am fost din nou amenintat cu moartea la mine acasa, a alergat dupa mine, a vrut sa ma bata, m-a injurat si amenintat cu bataia de catre un golan care si in trecut m-a amenintat si am depus o plangere penala care nu are inca solutie, e de anul trecut. Am avut in acea plangere penala si tentativa de omor pentru ca el a vrut sa ma calce cu masina dar procurorul a scos aceasta infractiune ca amenintarea i s-a parut destul lui...Ca parca daca mor ii pasa lui de mine.
Avand in vedere ca e un dosar penal pentru aceeasi fapta, in plangerea de acum pot pune ceva despre o infractiune care se continua sau ce sa pun sa arat cat e de grav?
Cum se incadreaza aceasta infractiune repetata astfel?

Viata e grea.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sever Simion , Consultant resurse umane 09:36, 28 Februarie 2016
Mergeti si mai depuneti inca o plangere penala.
Cred insa ca aveti o problema legata de probe.
Nu am nici o problema legata de probe. Procurorul are o problema legata de procedura. A scos tentativa de omor FARA A VEDEA NICI O PROBA.
Normal ca depuneam inca o plangere penala dar si cu nspe mii de plangeri penale ce se rezolva? Nimic. Eu tot in pericol maxim ma aflu, nu? Pot face ceva sa ma apar?
Eu am intrebat insa despre repetitivitatea faptei ce presupune ca pedeapsa?

Multumesc.
Faceti cereri in scris daca nu aveti avocat care sa va redactacze cererile si memoriile.

E posibil ca procurorul sa considere ca nu va aflati in pericol si de aceea sa procedeze asa.
Adica ca nu este o amenintare serioasa...
Procurorul nu judeca dupa probe? A incerca sa calci pe cineva cu masina ce e? Si daca as avea avocat probele ar fi altele si m-ar lua in serios? Ei nu te iau in serios nici cand mori, nu stiti ca tot mortul e de vina?
Ma intreb cate clasari pe banda da parchetul de pe langa judecatoria sector 4 Bucuresti. Si cati avocati am auzit vaitandu-se de ei la coada la depuneri la acest parchet...multi...toti adica care erau la rand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare dosar penal KLTM KLTM Pe fata, politia favorizeaza un golan fara ocupatie la vedere care de doua ori m-a amenintat cu moartea. Desi era o urgenta, de un an nu am fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Tentativa de crima ralucaanda ralucaanda Buna ziua.In data de 15-12-2011 fostul meu prieten m-a asteptat in curtea scolii unde invata sora mea de 11 ani,cu probleme speciale.Eu imi duceam sora la ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu moartea sau tentativa la omor calificat alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 18 ani si in urma cu 2 saptamani am depus o plangere la sectia de politie pentru amenintare cu moartea. Bunicul meu a incercat sa ma ... (vezi toată discuția)