Aseara am fost din nou amenintat cu moartea la mine acasa, a alergat dupa mine, a vrut sa ma bata, m-a injurat si amenintat cu bataia de catre un golan care si in trecut m-a amenintat si am depus o plangere penala care nu are inca solutie, e de anul trecut. Am avut in acea plangere penala si tentativa de omor pentru ca el a vrut sa ma calce cu masina dar procurorul a scos aceasta infractiune ca amenintarea i s-a parut destul lui...Ca parca daca mor ii pasa lui de mine.
Avand in vedere ca e un dosar penal pentru aceeasi fapta, in plangerea de acum pot pune ceva despre o infractiune care se continua sau ce sa pun sa arat cat e de grav?
Cum se incadreaza aceasta infractiune repetata astfel?
Nu am nici o problema legata de probe. Procurorul are o problema legata de procedura. A scos tentativa de omor FARA A VEDEA NICI O PROBA.
Normal ca depuneam inca o plangere penala dar si cu nspe mii de plangeri penale ce se rezolva? Nimic. Eu tot in pericol maxim ma aflu, nu? Pot face ceva sa ma apar?
Eu am intrebat insa despre repetitivitatea faptei ce presupune ca pedeapsa?
Procurorul nu judeca dupa probe? A incerca sa calci pe cineva cu masina ce e? Si daca as avea avocat probele ar fi altele si m-ar lua in serios? Ei nu te iau in serios nici cand mori, nu stiti ca tot mortul e de vina?
Ma intreb cate clasari pe banda da parchetul de pe langa judecatoria sector 4 Bucuresti. Si cati avocati am auzit vaitandu-se de ei la coada la depuneri la acest parchet...multi...toti adica care erau la rand.