vecinul de deasupra a taiat tevile de la caldura, dupa ce si-a instalat centrala, iar acuma cel de sub el trebuie sa suporte consecintele: calorifele nu i se incalzes, aerisirea lor nu o poate realiza.
cine si cum poate actiona impotriva vecinului de deasupra?
cel ce a taiat tevile merge pe principiul "casa mea e casa mea si fac ce vreau", si inca nu a reusit nimeni sa intre la el. plus ca are deja (cred) multe, multe dosare pe la politie, pentru diferite amenzi, etc, etc
multumesc
Asteptam sa ne spuneti ce s-a intamplat cu cercetarea de la politie. Ce a fost de spus am tot spus.
Ati facut plangere penala.
Faceti si o reclamatie la primarie contra asociatiei ca nu se ocupa de problema, tevile facand parte din proprietatea comuna a proprietarilor si nimeni nu are voie sa intervina pe proprietatea comuna si in plus de asta conducerea asociatiei are atributii prin lege sa administreze si sa intretina proprietatea comuna.
Altceva ce sa va mai spunem?
Buna dimineata.Haideti sa va spun ce mi-a raspuns Asociatia:"Asociatia de proprietari nu a dat nici un acord sau aviz pentru aceste modificari si nu are nici o competenta in solutionarea unor litigii aparute intre 2 proprietari,solutionarea unor astfel de litigii fiind de competenta instantei judecatoresti."Au mai spus ca au facut control la respectivul si au constatat ca a facut modificari la coloana principala cu agent termic.Nu mi-i se pare corect raspunsul dat.Ei trebuiau sa ia masuri contra vecinului ca a umblat la instalatie,si nu sa-mi respunda ca nu se pot baga intre cearta a 2 proprietari!Am dreptate?Am sa ma duc la Primarie si am sa fac o reclamatie impotriva Asociatiei.