avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recomandare avocat drept civil cumparare apartament
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recomandare avocat drept civil cumparare apartament

Buna,

Urmeaza sa semnam contractul de vazanre-cumparare ptr un apart cu credit ipotecar. Avem ceva probleme cu dezvoltatorul si as vrea sa discut cu un avocat - Bucuresti, preferabil sector 6.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: iulyaD , utilizator 17:43, 29 Mai 2016
Din Regulamentul Forumului

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri: prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.

www.avocatnet.ro/content/con...

www.avocatnet.ro/content/bc|...
Multumesc ptr raspuns.

Navigand pe forum, am vazut acea bursa, am trimis cerere acolo. Bineinteles, astept si pe privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca livio215 livio215 Am nevoie de un consultant juridic foarte bun în conflicte de muncă Preferabil din Bacău pentru o eventuala asistare.0757254248 (vezi toată discuția)
Avocat din constanta ptr.o mostenire din 1996 petreica petreica Buna ziua as dorii o cunsultatie juridica cu un avocat din constanta ptr. o mustenire vinduta din 1996 afisatii un numar de tel ptr. a va contacta multumesc (vezi toată discuția)
Consultanta si redactare acte juridice in domeniul legislatiei muncii. tudor_selaru tudor_selaru Am creat acest Thread pentru ca am nevoie de ajutor in dezvoltarea unui sindicat. Asadar pentru ca imi doresc sa pot face asta cat mai rapid cu putinta, ... (vezi toată discuția)