M-ar interesa care este procedura legala de iesire de la apa calda caci apa calda ajunge foarte greu la robinet si prierderile de asemenea sunt foarte mari si sa montam in schimb un boiler sau gheizer.
Trebuie depusa o anume cerere?Unde anume? Ce trebuie scris in aceasta ?
Precizez ca o persoana este deja cu conducta blindata la apa calda si este scoasa de la plata apei calde cat si a pierderilor dar noua administratorul ne refuza acest lucru ba inclusiv a incercat sa ne pacaleasca sa facem cerere gresita ca si cum am fi solicitat debransarea de la agentul termic .
Multumesc!
Este posibil sa nu puteti renunta doar la apa calda pentru uz casnic. Din cate stiu eu, renuntarea se face prin debransarea de la reteaua comuna, dar implica si debransarea de la energie termica. Asta inseamna ca va trebui sa montati o centrala termica. Si in acel moment ati terminat problema. Mai asteptam pareri.
Va puteti deconecta de la apa calda prin blindarea tevilor, asa cum spuneti in titlu.
Este o chestiune de organizare in cadrul asociatiei si, daca exista un precedent, nu vad de ce nu s-ar lua in considerare si cerearea dv.
Vorbiti cu presedintele asociatiei, nu cu administratorul.
Va multumesc am sa fac asa caci este un lucru care nu il pricep de ce acest domn administrator imi cere mie sa am acordul restul vecinilor ca sa blindez conducta apa calda atata vreme cat cum ati zis si dvs. exista deja un precedent fireste ca pentru aceasta persoana nimeni nu a semnat ca acestei persoane sa ii fie blindata conducta de apa calda in schimb i s-a realizat.
Debransare apa
cmd_ro
Buna ziua.
Pe coloana de apa la mine pe scara suntem 5 . 3 au centrala si apa rece separat , un locatar are apa calda blindata pentru ca are boiler , deci are ... (vezi toată discuția)