Buna ziua.
Pe coloana de apa la mine pe scara suntem 5 . 3 au centrala si apa rece separat , un locatar are apa calda blindata pentru ca are boiler , deci are decat aparece de la coloana , si mai sunt eu care am si rece si calda . O sa imi pun boiler si vreau sa ma debransez si eu de la apa calda ,fiind singurul de pe coloana care o mai foloseste .
Intrebarea mea este daca eu sunt singurul utilizator al apei calde pot sa blindez apa calda de la subsol , avad in vedere ca exista suspiciuni ca cei care au centrala si apa separata folosesc inca apa calda si rece din coloana blocului ,iar cei care nu sunt debransati asa cum sunt eu platesc diferenta de apa calda si rece de 60 lei lunar de persoana , in felul acesta sa scap macar de diferenta de apa calda pe care o platesc pt vecinii mei hoti . Este necesar sa primesc acceptul vecinului care are inca doar apa rece de la coloana pt. a blinda de jos toata cloana de apa calda sau nu?
Daca toti de pe coloana sunt debransati (sau vor fi dupa debransarea dv), vorbiti cu administratorul, presedintele asociatiei si taiati sau blindati coloana din subsol. Nu trebuie acceptul vecinilor. Nu-i incomodeaza cu nimic daca tot nu folosesc apa calda. Iar unii din vecini poat chiar sa-si taie, sa desfiinteze acele coloane din apartamentul personal daca-i incomodeaza.
Dar orice interventie tebuie facuta cu acceptul conducerii asociatiei de proprietari.