avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intersectie dirijata sau nedirijata - semnele de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intersectie dirijata sau nedirijata - semnele de circulatie

Daca intr-o intersectie o directie are semn de "Cedeaza trecerea", iar cealalta directie nu are niciun semn („Drum cu prioritate”, „Intersecție cu un drum fără prioritate” sau „Prioritate față de circulația din sens invers”), cum este intersectia? Dirijata sau nedirijata?
Odata cu montarea unui semn de "Cedeaza trecerea" pe o directie, nu trebuie montat si "Drum cu prioritate" pe cealalta directie?
Cel mai recent răspuns: petricadracea , utilizator 22:52, 31 Mai 2016
@mdmilan
Din moment ce ai " cedeaza trecerea " apoi cedeaz-o. In mod sigur cealalta directie este considerata "drum cu prioritate". Si apoi, nu numai in sect 4 sunt astfel de situatii. Mergi putin mai sus, pe str.Gradiste si vei intalni aceeasi situatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație pv accident rutier GRIGORE G GRIGORE G buna ziua. Duminica 27.08.2017 am fost implicata intr-un accidet rutier pe strada Teius intersectie cu strada Vaslui. Eu veneam pe prioritate pe starda Teius, ... (vezi toată discuția)
Prioritate corcita? vatafu vatafu Buna ziua! Am si eu o nelamurire legata de modul in care se circula intr-o anumita intersectie din Craiova. Este vorba de asa numita intersectie de la Consul, ... (vezi toată discuția)
Prioritate de dreapta Focus1 Focus1 Sa ne inchipuim o localitate in care exista drumuri asfaltate si ne-asfaltate si o sumedenie de intersectii nedirijate. As dori sa va intreb cum se abordeaza ... (vezi toată discuția)