avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine are dreptul la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine are dreptul la mostenire

Sora mea a decedat in 2011 a fost casatorita sotul este in viata si are 2 copii .Mama a decedat in 2014 .cine are dreptul la succesiunea pe urma mamei sotul sau copii surorii mele?
Cel mai recent răspuns: duduta28 , utilizator 14:59, 30 Mai 2016
copiii vor mosteni toata partea ce i se cuvenea surorii dvs.
Multumesc !!!!
La succesiunea mamei veniti dvs impreuna cu cei doi nepoti si veti mosteni 1/2 dvs si 1/2 nepotii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, trebuie să facem succesiunea după tată decedat ... Vasilica22 Vasilica22 Buna ziua, trebuie să facem succesiunea după tată decedat de foarte mult timp (22 ani ). La masa succesorală suntem : mama , 2 frați și 2 băieți majori ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informatii bluesky1 bluesky1 este vorba despre o situatie mai complicata: fratele mamei a murit acum cativa ani, in urma lui a ramas sotia lui ( nu s -a facut succesiune dupa el), anul ... (vezi toată discuția)
Drepturi mostenitori ContSters159772 ContSters159772 Bunicii mei au avut o casa care a ramas, la moartea lor, celor trei fiice, una din fiice fiind mama mea. Mama si cu una dintre surori locuiesc in aceasta casa. ... (vezi toată discuția)