avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Insulta si calomnie pe facebook
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Insulta si calomnie pe facebook

Cum trebuie sa procedez daca am fost calomniata pe Face book ?Doresc sa fac o plangere penala , pentru ca postarea se refera strict si precis la persoana mea, ma discrediteaza public afectand imagine mea.Multumesc!
Trebuie sa va adresati instantei civile, insulta si calomnia nu mai sunt incriminate in c.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie si insulta cu martori necooperanti allexis_dan allexis_dan Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu un raspuns legat de urmatorul caz: doresc sa depun a plangere penala pentru calomnie si insulta in public contra unei ... (vezi toată discuția)
Jigniri/defaimare/agresiune verbala pe internet Stefan_AB Stefan_AB Buna ziua, In situatia in care, pe Internet, se intampla sa fiu agresat verbal, dafaimat si jignit, care este cadrul legal si cum se poate actiona pentru ca ... (vezi toată discuția)
Calomnie și amenințări pe facebook. se pot face plângeri penale împotriva celor care fac asemenea lucruri? Ctin2015 Ctin2015 buna ziua , avand in vedere ca spatiul virtual a devenit din ce in ce mai nociv , doresc sa intreb ce masuri legale se pot lua impotriva celor ce ... (vezi toată discuția)