avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gasirea unui obiect pe strada
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gasirea unui obiect pe strada

Buna ziua,
Am gasit pe strada o cruciulita din aur in data de 15 dec.2015
Am predat-o la politie si pana la data curenta nu a fost gasita persoana care a pierdut-o
Am citit in noul COD CIVIL,din 2016,art 945,al.4,ca daca nu se gaseste persoana care a pierdut-o ,pot sa intru in posesia ei prin predare catre mine cu proces verbal de catre politie.
multumesc!!

Alte discuții în legătură

Bogat sau sarac ? Russ Russ Buna ziua, In cazul gasiri unor obiecte de valoare ex: lingouri,tablouri,manuscrise etc, gasitorul ce obligatii are, daca are?V\'a putea el sa vanda fara ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 30 de zile, in realitate 60... karoly_k karoly_k In primul rind salut toti conducatori auto,si nu in ultimul rind siteul avocatnet.ro,Este bine ca exista acest site de informare pentru noi nestiutori de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere Flavi1 Flavi1 Buna tuturor! In 31.01.2015 am avut o intalnire cu loganul MCV si a rezultat intr-un proces verbal pentru neacordare de prioritate.Am contestat procesul..am ... (vezi toată discuția)