avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... vacanta de vara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

vacanta de vara

buna ziua,asteptam o comunicare din partea tribunalului Bucuresti si as vrea sa stiu daca in perioada de vacanta mai poate fi trimisa acea comunicare?
Cel mai recent răspuns: candeaalexandru , utilizator 17:12, 31 Mai 2016
De trimis se va trimite. Inca nu a inceput vacanta judecatoreasca. Chiar daca este vacanta, nu inseamna ca nu veti primi citatii / comunicari, atata tot ca acestea pot intarzia.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila fara comunicare...?? ContSters86909 ContSters86909 am si eu cateva nelamuriri asupra aspectului ramanerii unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile de fapt este vorba de 2 situatii in ... (vezi toată discuția)
Intrebare otto2007 otto2007 Buna ziua, am castigat in prima instanta procesul cu privire la drepturi banesti (plata orelor suplimentare si diferente salariale neachitate). S-a facut ... (vezi toată discuția)