avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi de autor pe artocolele de lege?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi de autor pe artocolele de lege?

Buna ziua,

Va rog frumos sa imi spuneti daca articolele de lege ale codului de procedura civila sunt protejate de copyright?

Pe Codul meu de procedura civila, pe care-l am de la o anumita editura celebra, apare sigla sub forma de litera C intr-un cerculet, langa aceasta sigla apare textul NICIUN FRAGMENT DIN ACEST VOLUM NU POATE FI COPIAT FARA ACORDUL SCRIS AL XXXX SRL.

(???)

Intrebarea mea este: plagiez daca scriu o carte in care pun articole de lege ale NCPC pe sistemul copy-paste?

M-ar interesa sa stiu unde este reglementat aspectul acesta, in ce lege.

Multumesc frumos!:)

Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2016
anacristina89, utilizator

Alte discuții în legătură

Evaluare drepturi pentru site web daniel_dan daniel_dan Buna ziua, 1. Am realizat un portal informativ-educational, acesta s-a dezvoltat destul demult. Cum sa procedez pentru a-mi proteja munca investita? ... (vezi toată discuția)
Web sites copyright kenshy kenshy am si eu o intrebare si nevoie de indrumare..paote cienva arunca un ochi si pe sectiunea asta de calculator si drept..am un site si ca mai toate site-urile ... (vezi toată discuția)
Motivarea deciziei civile pe dispozitiile ncpc intr-un proces inceput pe vechiul cpc haiawata haiawata Sunt parte intr-un proces inceput pe vechiul cod de procedura civila (in 2012). In apel, la tribunal, instanta isi motiveaza admiterea apelului in baza art ... (vezi toată discuția)