Va deranjez cu urmatoarea intrebare:
Intr-un proces ce se desfasoara dupa noul cod, la un an de la inspectia in teren, expertul nu depune la dosar documentele expertizei. A fost atentionat de mai multe ori ca va fi amendat, dar fara rezultat !! Eu intuiesc faptul ca nici nu va depune vreodata expertiza !!
CUM SA PROCEDEZ ??
Va multumesc anticipat pentru ajutor !!
Mulțumesc!
În cazul meu, expertul a cerut alt termen, motivând ca i-am pus la dispoziție documentele târziu și ca sunt multe de studiat.
Noi am depus actele odată cu expertiza/măsurătoarea terenului.
Sunt deja 5 luni de când a fost numit, după ce o alta experta a fost înlocuita și amendata pentru lipsa expertizei (nu a trimis nicio motivare).
Și asa avem aproape 1 an de când așteptăm...
Dacă a solicitat un termen și nu depune raportul nici de data asta, mai poate solicita din nou termen?
Raportul nu a fost depus încă, pe data de 15 avem termen. Menționez ca avem expert parte și nici el nu știe/nu a primit nimic din partea expertului desemnat.
Exita posibilitatea legala ca expertul judiciar sa fie citat cu prezenta in fata instantei pentru a da explicatii si lamuriri despre intarziere. Solutia propusa de unii distinsi avocati sa cereti sa fie amendat expertul nu o vad deloc avantajoasa.
Nici eu nu vreau sa cerem sa fie amendat expertul....pe lângă faptul, deloc de neglijat, ca ne vom alege cu un expert ostil, nu avem niciun avantaj dacă i se vor lua omului banii...
Eu vreau doar sa se depună o expertiza corecta și sa nu-mi mai pierd timpul și banii prin tribunale...
La primul termen cereti ca expertul sa fie citat cu prezenta in fata instantei, daca refuza cereti aducerea cu mandat de aducere. In felul acesta puteti sa lamuriti prob;lema. Screti in privat la adresa mea. Sper sa va pot ajuta.