Buna ziua,
Detin la tara o curte de 1000 mp. Din ei, 275 mp sunt ai verisoarei mele, obtinuti prin vanzare-cumparare de la tatal meu (restul sunt ai mei in urma succesiunii). Nu este facuta nicio delimitare, in acte se specifica doar ca una din cele 2 case este a ei si teren = 275 mp. Aceasta verisoara vrea sa-si vanda partea. Fiind in relatii destul de proaste, nu vrea sa imi vanda mie, desi eu vreau. Ce ma inereseaza este daca eu am drept de preemtiune in ceea ce priveste bucata respectiva de teren.
Va multumesc.
Nu este facuta nicio schita. In act scrie ca ei i s-a vandut terenul de 275 mp si casa de pe el. Casa are 20-30 de metri, restul de teren nu are nicio delimitare.
Mostenire
laura_copaci
Am si eu o problema in legatura cu mostenirea mai exact bunicul meu a murit in 1983 ,dupa moartea lui averea sa impartit intre bunica mea ,tatal meu si fratele ... (vezi toată discuția)
Succesiune
Ana Hara
Buna ziua! S-a facut succesiunea dupa bunica mea. In urma dezbaterii succesiunii am ramas 3 mostenitori : eu, sora si bunicul. Bunicul si-a vandut partea lui ... (vezi toată discuția)