avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie privind recalcularea pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie privind recalcularea pensie

Buna ziua,
Am o dilema ( de fapt, mama are ) privind decizia. Decizia a venit luna trecuta, mai exact decizia din 25.05.2016 cu o suma de 5 lei. Pensia mamei pana acum era 7 lei. Pensia intiala a fost de 3 lei si cu maririle din 2015 si 2016 a ajuns la suma de 7 lei. Intrebare, suma de 5 lei pe care a primit-o in decizie ramane de 5 lei sau se mai pun si maririle adiacente. Ca nu mai inteleg nimic :)) adica, tu lucrezi inca 1 an de zile si tu primeste o pensie mai mica? Daca-mi poate elucida cineva misterul, va rog !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:20, 1 Iunie 2016
As incerca sa va ajut, dar sincer, n-am inteles nimic. Cate decizii de pensionare are mama dvs?
Precizati:
Despre ce fel de pensie este vorba
Total stagiu in prima decizie
Total stagiu in a doua decizie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensie inger_parasit2013 inger_parasit2013 Buna ziua , intrebare : Mama mea a primit decizie de pensie (pentru limita de varsta) pe care scrie asa: B) - pesnie de asigurari sociale , total drepturi ... (vezi toată discuția)
Ar putea mama sa revina la pensia cap? flarena flarena buna ziua, mamei mele i s-au cumulat cele 2 pensii (de stat si CAP) in una singura in cea de stat, pt ca era mai mare acum 7 ani cand s a pensionat. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Marire cuantum punct pensie Sasudan4972 Sasudan4972 Beneficiez de marirea cuantumului punct pensie incepand cu 01.01/2016 ? -decizie pensionare-18 aug.2005 -conditii speciale=20 ani,3 luni,24 zile ... (vezi toată discuția)