avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anexa 9 pentru dosar somaj???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anexa 9 pentru dosar somaj???

Buna ziua,

Astazi am fost la ITM si mi-am ricicat Carnetul de Munca. Luni voi merge sa depun actele pentru somaj, insa o persoana cu care am vb. la ITM mi-a spus ca mi-ar mai trebui pentru dosarul de somaj si "anexa9"???. Eu nu am auzit pana acu despre aceasta anexa. Ma poate lamuri cineva? Va rog :)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Eugenia Angelica Fortuna , Consultant resurse umane 13:20, 15 August 2009
Am scanat lista documentelor necesare in dosarul de somaj si o gasesti la " documente utile".
Vezi ce ai in dosar si ce-ti lipseste deoarece ca si denumire "Anexa 9" eu nu am gasit nimic in respectiva lista ( primita de la AJOFM) . Spe sa te ajute.
Este vorba de Anexa 26, care este o adeverinta de la angajator pe ultimele 12 luni, iar formatul este definit in Normele la lg somajului in Anexa 26.
va multumesc mullt:)
Cu placere.
Va doresc noroc in a va gasi un loc de munca!
:luck:
Aceasta anexa o luati de la AJOFM si o completeaza angajatorul.

Alte discuții în legătură

Dosar somaj ika ika Buna ziua tuturor, Sper sa nu va plictisesc cu intrebarile mele , dar nu vad unde as putea gasi raspunsurile la problemele mele. Este obligatoriu ca ... (vezi toată discuția)
Dosar somaj - contributia la bugetul asigurarilor de somaj rabina rabina Bună seara, adeverinţa care atestă plata contribuţiei la bugetul asigurărilor pentru şomaj trebuie să specifice în detaliu şi perioada în care am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj popanaid popanaid Buna ziua, ma ajutati cu un model pentru adeverinta somaj de la angajator ? Multumesc (vezi toată discuția)