avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Teren scos din circuitul agricol, ma pot inregistra in ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Teren scos din circuitul agricol, ma pot inregistra in Registrul Agricol de la primarie ?

Buna ziua, in 2012 am cumparat un teren de 2500 mp pe care l-am scos in totalitate din circuitul agricol(doream sa construiesc o casa), pe teren am facut in timp o ferma de subzistenta- am plantat copaci, legume si am construit cateva grajduri pentru animale dar nu le-am declarant. In prezent doresc sa accesez fonduri pe masura PNDR - 6.2 in vederea construirii unei fabrici. Intrebarea mea este daca pot sa ma inscriu in registrul agricol al primariei cu toate plantatiile si animalele pe care le detin in scopul dovedirii calitatii mele de fermier intr-o gospodarie agricola atata timp cat am terenul scos din circuitul agricol.
Va multumesc anticipat pentru oricine ma poate lamurii (cei de la primarie spun ca nu stiu daca au voie sa imi treaca efectiv ce se afla pe terenul meu atata timp cat este in curs constructii )

Alte discuții în legătură

Vecin cu o sonda titei petrom si conditii pt avizul de constructie casa sami80 sami80 buna ziua, am cumparat in 2006 un teren extravilan arabil situat la 20m fata de ultima casa construita in speranta construirii unei case dupa ce voi fi scos ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren zuzumama zuzumama Buna ziua.Vrea sa cumpar un teren agricol in sat.Am dat si un avans pentru el.Problema este in felul urmator:terenul,conform vinzatorului este un teren ... (vezi toată discuția)
Constructie in extravilan pe teren in circuitul agricol Doresc sa cumpar un teren situat in extravilan, este in circuitul agricol, pentru a construi o cladire (nu locuinta) penru o fabrica de furaje. Se poate ... (vezi toată discuția)