avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bani retur casa de sanatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bani retur casa de sanatate

Mama mea a făcut o operație în 2011 la cap pentru o extirpare tumoare in Ungaria a depus acte la casa de sănătate pentru returnarea unei părți din costul operației.sta cu numărul de înregistrare al cererii de când s-a operat.ce poate să facă să își recupereze banii?se tot duce să vadă ce e cu dosarul dar din Ploiești ii spune că dosarul e la București.sa astepte ca va primi hârtie acasă.
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 11:41, 7 Iunie 2016
Cai posibile de solutionare:
1. Calea administrativa:
- scrisoare cu confirmare de primire prin care sa solicite raspuns daca dosarul este complet si data prevazuta de lege pentru achitarea costurilor;
- daca dosarul este complet: plangere prealabila/ somatie/ notificare cu indicarea contului unde sa fie virata suma, cu penalitati de intarziere.
2. Calea instantei:
- dupa 30 zile daca nu ati primit raspuns, sau daca raspunsul va nemultumeste, se poate inainta actiune in instanta.
La acest pas trebuie sa consultati un avocat pentru a defini calea de atac si obiectul cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma imprumutata prin transfer bancar Gabriela_C Gabriela_C Daca imprumuti cuiva o suma de bani fara sa intocmesti nici un act, singura dovada fiind transferul bancar intre contul meu si contul persoanei careia i-am ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriere beegees beegees Buna ziua Va rog sa ma lamuriti daca termenul de prescriere a dreptului de solicitare returnare inprumut banesc intre 2 persoane fizice incepe la data ... (vezi toată discuția)
Somatii de plata returnate ursulina ursulina Am expediat prin poştă, cu confirmare de primire, două somaţii de plată pentru răuplatnicii care urmează a fi daţi în judecată. Problema este că ... (vezi toată discuția)