avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... CO in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

CO in invatamant

Buna ziua!

As dori sa primesc raspuns privind la cate zile de concediu de odihna am dreptul in invatamant avand 12 ani vechime. (Pana acuma asa am stiut ca am dreptul la 62 de zile lucratoare, dar in ultima vreme tot feluri de zvonuri am auzit ca s-a modificat ceva pe tema asta).
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:09, 2 Iunie 2016
Legea nr.1/2011 - act normativ in vigoare
art. 267
(1) Cadrele didactice beneficiază de concediu anual cu plată, în perioada vacanţelor şcolare, cu o durată de 62 de zile lucrătoare; în cazuri bine justificate, conducerea unităţii de învăţământ poate întrerupe concediul legal, persoanele în cauză urmând a fi remunerate pentru munca depusă.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna raulgonzales raulgonzales Cum se calculeaza concediul de odihna pentru un profesor?? (vezi toată discuția)
Durata concediului de odihna doichitahorescu doichitahorescu Care este durata concediului de odihna a cadrelor didactice incadrate in cluburile si palatele copiilor? Este o diferenta intre cadrele didactice din palatele ... (vezi toată discuția)
Co cadre didactice selena08 selena08 Buna ziua!As dori sa stiu si eu in cate zile se plateste concediul de odihna?Se plateste integral sau partial?Va multumesc!O zi placuta sa aveti! (vezi toată discuția)