avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vouchere vacanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vouchere vacanta

Acum ca legea acordarii voucherelor de vacanta a primit girul presedintelui tarii,as dori sa-mi spuneti daca e posibil sa beneficieze de acestea si salariatii din cadrul unei asociatii de proprietari?Si daca da,ce pasi trebuie urmati pentru realizarea acestui lucru?:frantic:
Cititi un material cu normele de aplicare a legii.
www.avocatnet.ro/content/art...
Orice angajator poate oferi vaucere de vacanta in limitele legii. Asociatia de proprietari ar trebui, ca o prima conditie, sa prevada aceasta cheltuiala in bugetul de venituri si cheltuieili aprobat in adunarea generala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă ... ILINA LAVINIA ILINA LAVINIA Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă întreagă (8 ore/zi) și a avut și 2 ore/săptămână plata cu ora la o unitate școlară, în ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta florintone florintone in anul in curs pot beneficia de vaucere de vacanta daca sunt angajat bugetar(ambulanta)si care sunt pasii legali de urmat? (vezi toată discuția)
Excluderea unui membru din cadrul asociatiei de proprietari MITUS MITUS PRESEDINTELE ASOCIATIEI DE PROPRIETARI A REUSIT SA ADUCA MODIFICARI LA STATUTUL ASOCIATIEI IN CAMERA DE CONSILIU LA JUDECATORIE, PRIN INTRODUCEREA SI A ... (vezi toată discuția)