avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru gratuit pentru locuinte in Bucuresti
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru gratuit pentru locuinte in Bucuresti

Buna ziua...Am citit despre efectuarea cadastrului gratuit si la terenuri si la locuinte in mai multe judete din tara. Nu am gasit insa nimic pentru Bucuresti. Ma puteti ajuta cu o informatie in acest sens? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: corneliacr , utilizator 10:21, 3 Iunie 2016
Guvernul a aprobat H.G. nr. 294/2015 privind Programul national de cadastru si carte funciara cu program concret de implementare pana in anul 2023
In tara exista un numar de 3.181 de Unitati Administrativ Teritoriale (UAT), pentru care anual vor fi alocate fonduri care sa asigure ortofotoplanuri=imagini ale situatiei reale din teren
Capitala nu a primit inca fonduri
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa ce urmeaza a fi intabulata Bergero Bergero Buna seara, Intentionez sa cumpar o casa care a fost construita in 2010, are proiect, carte tehnica, receptia facuta, dar proprietarul a plecat apoi in ... (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit solaru solaru Vreau sa vand un apartament, si trebuie facut cadastru pentru inscrierea in cartea funciara a imobilului. Prin HG nr. 294/2015 am inteles ca se face ... (vezi toată discuția)
Intabularea-gratuita-a-terenurilor toma st toma st Am gasit acest anunt, publicat intr-un ziar ... (vezi toată discuția)