avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declarare ca platitor de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declarare ca platitor de TVA

Daca am o firma care nu are activitate si este neplatitoare de tva si vreau sa incep activitatea si vreau s-o declar platitoare de tva intercomunitar, cum se procedeaza?(mentionez ca in ultimul an nu a avut activitate)

Alte discuții în legătură

Prestari servicii web in strainatate adrianacop adrianacop Buna ziua, as vrea sa-mi deschid o firma care se va ocupa de prestari servicii web in strainatate (UE) . Ce fel de firma aleg: platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)
Trecere la neplatitor de tva tampau gabriela tampau gabriela SC platitoare de TVA a avut activitatea suspendata din anul 2009 pana in prezent (prin reg.comertului) . Atunci i s-a anulat din oficiu TVA de catre ANAF ... (vezi toată discuția)
Patitor sau nu de tva mona_genes mona_genes buna ziua . O societate care se infiinteaza acum cu activitate de baza restaurant(nu stiu cum se numeste exact dupa codul caen ) cum este mai bine sa se ... (vezi toată discuția)