avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Dosar recuperare sume concedii medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Dosar recuperare sume concedii medicale

Buna ziua!
Daca o firma are datorii la bugetul statului, mai poate depune dosar pentru recuperarea sumelor aferente concediilor medicale?
Cel mai recent răspuns: Themis7 , utilizator 20:36, 18 Iunie 2016
Da, cu conditia sa nu aveti debite restante la FNUASS, contributia de 0.85% ce se aplica la fondul de salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume cm, de la fnuass cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: am o salariata care pe toata durata sarcinii, a stat in concediu medical, acordat fie de medicul de familie, fie de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cm recuperat de la fnuass zita-lucia zita-lucia BUNA ZIUA, AM SI EU O INTREBARE DACA MA POATE AJUTA CINEVA? CUM SE INREGISTREAZA IN CONTABILITATE DIFERENTA RECUPERATA DE LA FNUASS PENTRU CONCEDII MEDICALE ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 102 cristina 4 cristina 4 Buna ziua am completat in declaratie 102 toate obligatiile la stat, pentru contul contrb boala 0.85% am de recuperat boala de la FNUASS cum este corect ... (vezi toată discuția)