avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ordonanta de urgenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ordonanta de urgenta

Buna ziua,

As dori sa stiu cum sa procedez daca vreau sa obtin o ordonanta de urgenta care sa limiteze vizitele celuilalt parinte la copilul minor, pana cand depun actele unui nou proces (si pe parcursul acestuia)?

Credeti ca pot sa ma descurc in prima instanta fara a angaja un avocat?

Va multumesc,

Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:10, 3 Iunie 2016
Se numește ordonanță președințială nu ordonanță de urgență. Trebuie să depuneți ambele acțiuni, și cea de fond și ordonanța. Părerea mea este că aveți nevoie de avocat.
Buna ziua,
Va trebui sa formulati o cerere de chemare in judecata pentru schimbarea programului de vizitare. cererea trebuie sa fie FOARTE BINE MOTIVATA.
Dupa depunerea acesteia, formulati o cerere de ORDONANTA PRESEDINTIALA intemeiata pe prevederile art. 996 - 1001 Cod procedura civila.
Nu incercati fara avocat pentru ca, avand in vedere ca nici denumirea nu o cunoasteti, nu vad ce sanse de castig aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu ordonanta presedintiala Ruco Ruco Buna ziua! Încerc sa scurtez pe cât posibil problema: sunt in proces de divort cu copil minor....copilul este la el si nu îmi da voie sa il iau, pot sa il ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta antoniaelena antoniaelena Buna seara , pot cere o ordonanta de urgenta in conditiile in care vreau sa plec din tara cu copilul minor iar tatal nu vrea sa-si dea acordul? Un proces ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, prin ordonanta presedintiala pot obține acordul ... Karla Loredana Karla Loredana Bună ziua, prin ordonanta presedintiala pot obține acordul tatalui sa mut copilul la alta scoala în alt judet ptr ca mi am schimbat locul de munca cu unul ... (vezi toată discuția)