avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire executorie salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire executorie salariu

Buna ziua
Am avut un credit la o banca din anu 2006 am platit timp de 2 ani rata dupa caream fost in imposibilitatea de a mai plati intre timp am schimbat mai multe locuri de munca, in momentul de fata sunt angajat la o firma din Bucuresti . Astazi am primit un sms de la banca unde am contul de salariu precum ca in data de 03.06 2016 s-a instituit poprire executorie contul find blocat ce pot face in continuare
Cel mai recent răspuns: Bogdan84 , utilizator 21:21, 4 Iunie 2016
Nu prea puteti face ceva legal, vi se va retine de catre banca 1/3 din salariu net .
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Datoria pare ca s-a prescris..dar contactati urgent un avocat si va poate spune sigur..
~ Conținut șters la cerere ~
ma poate ajuta cineva inlegatura cu intocmirea unei contestati in privinta executari de poprire pe cont

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont maghici2017 maghici2017 Buna, Am un credit din 2007 cu rate pe zece ani, vandut de banca unei firme de recuperari in decembrie 2009. Am observat luna trecuta pe siteul ... (vezi toată discuția)
Abuz? popalucian popalucian Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pascanu pascanu daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)