avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reclamatie asociatia de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reclamatie asociatia de locatari

Inundat de vecin, pasi de urmat pt rezolvarea problemei, model notificari?Buna ziua! De o saptamana am facut sesizare verbala catre administrator ca in baie pe tavan a inceput sa-mi curga apa,a venit de 2 ori sa vada dar nu a luat nici o masura spunandu-mi sa aduc eu instalator si sa platesc cheltuielile,mentionez ca avaria nu este de la mine din apartament si de la tevile blocului sau de la vecini. Administratorul ma trimes sa bat la usa vecinilor sa vad de la cine curge apa.....eu nu am functia necesara sa intru in propietatile vecinilor sa verific .A trecut deja o saptaman si peretii au inceput sa faca mucegai si nu sa luat nici o masura sa se remedieze avaria. Va rog sa-mi spuneti ce pasi sa urmez sa rezolv situatia sunt disperata apa a ajuns la faianta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2016
alinalina45, utilizator
Va spun cum se procedeaza la noi in asociatie:
- gospodarul este anuntat de aparitia apei pe tavan in apartamentul respectiv.
- gospodarul merge la apartament, vede despre ce vorba, apoi din apartament in apartament pe coloana pana constata unde peretele nu mai e ud.
- uneori poate descoperi singur unde e defectiunea. Daca nu poate singur, cheama un instalator cu care colaboram.
- inchide apa pe coloana
- instalatorul identifica locul si felul defectiunii. Daca e pe "T"-u sau coloana comuna, face reparatia si o plateste asociatia de proprietari, daca e pe teava orizontala este treaba proprietarului sa repare. Daca are instalator propriu il cheama pe acela, daca nu, lucreaza cu instalatorul nostru pe care il plateste el.
- se da drumul la apa ....si gata.
Problema noastra e daca defectiunea este mai sus si nu-i gasim pe toti proprietarii acasa, dureaza mai mult timp, chiar si cateva zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna apartament llp_llp llp_llp Locuiesc la parterul unui bloc si de aproximativ doua saptamani tavanul din baie s-a umezit progresiv si a aparut mucegai. Am luat legatura cu vecinii de ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere apa wc stefanlupu stefanlupu Buna seara , ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa actionez.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4.De cateva saptamani vin vecinii de la etajul 2 , ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecinii lacrutza lacrutza Problema cu vecini Buna Stau intr-un bloc cu 4(eu locuiesc la etajul 1) etaje si cam de jumatate de an a inceput sa-mi curga apa in baie....cate putin cate ... (vezi toată discuția)