Buna ziua..in 2012 am fost liberat sub control judiciar cu masura obligatii de a nu parasi tara pentru o perioada de 30 de zile..dupa aceea procurorul nu a mai prelungit afland asta de la ofiterul unde semnam..dupa ceva timp am plecat din tara..intorcandu-ma dupa un an..cu avionul bilet dus/intors..cand am venit in tara nu am avut probleme..cand sa ies..nu m-a mai lasat politia de frontiera.tin sa amintesc ca dosarul e la parchet(urmarire penala banuiesc,ca nu e inchis)..masura nu a mai fost prelungita..dar eu sunt in baza de date cu interdictie...politia de frontiera m-a informat ca ar trebui sa am o foaie..
ce ar trebui sa fac?sa scot ultima incheiere de sedinta cand am fost pus pe liber..unde trebuie sa ma duc?la parchet..la tribunal?..
"liberat sub control judiciar" de unde? din ce? Cine a dispus masura controlului judiciar? Procurorul sau judecatorul? S-a dispus revocarea masurii controlului judiciar sau a incetat de drept, dupa ce au trecut cela 30 de zile?
Nu este exclus ca sa se fi cerut o noua masura preventiva.
Si nu in ultimul rand, care-i infractiunea (articolul) pentru care sunteti urmarit penal?