avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interdictie de a parasi tara..problema la frontiera
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interdictie de a parasi tara..problema la frontiera

Buna ziua..in 2012 am fost liberat sub control judiciar cu masura obligatii de a nu parasi tara pentru o perioada de 30 de zile..dupa aceea procurorul nu a mai prelungit afland asta de la ofiterul unde semnam..dupa ceva timp am plecat din tara..intorcandu-ma dupa un an..cu avionul bilet dus/intors..cand am venit in tara nu am avut probleme..cand sa ies..nu m-a mai lasat politia de frontiera.tin sa amintesc ca dosarul e la parchet(urmarire penala banuiesc,ca nu e inchis)..masura nu a mai fost prelungita..dar eu sunt in baza de date cu interdictie...politia de frontiera m-a informat ca ar trebui sa am o foaie..
ce ar trebui sa fac?sa scot ultima incheiere de sedinta cand am fost pus pe liber..unde trebuie sa ma duc?la parchet..la tribunal?..
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:41, 4 Iunie 2016
"liberat sub control judiciar" de unde? din ce? Cine a dispus masura controlului judiciar? Procurorul sau judecatorul? S-a dispus revocarea masurii controlului judiciar sau a incetat de drept, dupa ce au trecut cela 30 de zile?
Nu este exclus ca sa se fi cerut o noua masura preventiva.
Si nu in ultimul rand, care-i infractiunea (articolul) pentru care sunteti urmarit penal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie de a parasi tara, problema la frontiera Arnej123 Arnej123 Buna ziua..ma numesc alexandru..in anul 2012 luna aprilie am fost arestat pentru niste prostioare..m-am liberat in octombrie 2012 fiind pus sub control ... (vezi toată discuția)
Am fost intors la aeroport.. va rog sa ma ajutati.. Bmw335xdi Bmw335xdi Azi am vrut sa plec in italia.. Si la vama am fost oprit si intors inapoi.. In 2009 am fost areatat pentru 30 de zile pentru frauda onformatica .. Dupa care am ... (vezi toată discuția)
Are dreptul sa paraseasca tara? Mica-Maria Mica-Maria Dosar penal : fals in inscrisuri private. Pentru obtinerea unui imprumut la CAR a falsificat semnaturile girantilor. Cei trei giranti au depus plangere penala ... (vezi toată discuția)