avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Campanie electorala pe facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Campanie electorala pe facebook

Buna seara
As dori si eu sa stiu daca legea interzice campania electorlala pe facebook, astazi 4 iunie si maine 5 iunie ? Si daca eu postez pe profilul meu personal textul: "Eu votez candidatul X. ", este ilegal ?Mltumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 17:03, 5 Iunie 2016
Nu sunt sigur ca legea respectiva s-ar aplica pe servere irlandeze si americane.
Sâmbătă, 4 iunie 2016, ora 7:00, s-a încheiat campania electorală a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale.
[ link extern ]

[ link extern ]

Asadar, incepanf cu aceasta data nu se mai poate face campanie electorala
Si in conformitate cu conceptul de suveranitate nationala, Parlamentul Romaniei decide care sunt legile care se aplica in Romania, nu si asupra celor din SUA si Irlanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Candidat independent pe listã de partid obiectiv obiectiv Bună yiua ! O persoană independentă politic, dacă este agreată de un partid, poate participa la alegeri pe lista acelui partid fără să devină ... (vezi toată discuția)
- campanie prezidentiala- finantare dan_sur_cr dan_sur_cr Salut, intrebarea este, daca si cu ce suma se finanteaza de la bugetul de stat un candidat la alegerile prezidentiale? Va multumesc. (vezi toată discuția)